VRIENDENBOEKJES

Een speciaal door mij ontworpen vriendenboekje, helemaal in stijl... en met je eigen naam erin verwerkt! welk meisje wil dat nou niet!! 

U levert alleen de naam en de rest doe ik. Het geheel wordt geprint op 200 grs. papier, uitgesneden tot een formaat van ongeveer 20 x 20 cm en ingebonden, voorzien van transparant blad voor en achter. Het boekje bestaat dan uit 15 pagina`s dubbelzijdig, dus 30 invulbare pagina`s, plus kaft voor en achter en transparantje. Prijs per vriendenboekje € 23,95 (ex verzendkosten).

 

En hee... Extraatje!!

Wil je de foto van jouw kind verwerkt in het ontwerp van de kaft? Dat kan!!

Stuur me dan een foto van je kind, beetje redelijke kwaliteit, waar het koppie helemaal op staat. Ik haal de achtergrond weg en zorg dat het een mooi geheel wordt!!

Sorteer op
 • Vriendenboekje Unicorn met jouw naam! en evt foto
  Vriendenboekje Unicorn met jouw naam! en evt foto

  Een speciaal door mij ontworpen vriendenboekje, helemaal in unicorn stijl... en met je eigen naam erin verwerkt! welk meisje wil dat nou niet!! et is echt alleen bij mij te bestellen, het wordt handgemaakt. Dus niet heel de klas…

  € 23,95
 • Vriendenboekje Minecraft met jouw naam! en evt foto
  Vriendenboekje Minecraft met jouw naam! en evt foto

  Een speciaal door mij ontworpen vriendenboekje, helemaal in minecraft stijl... en met je eigen naam erin verwerkt! Het is echt alleen bij mij te bestellen, het wordt handgemaakt. Dus niet heel de klas heeft hetzelfde boekje!

  U…

  € 23,95
 • Vriendenboekje Fortnite met jouw naam! (en evt foto)
  Vriendenboekje Fortnite met jouw naam! (en evt foto)

  Een speciaal door mij ontworpen vriendenboekje, helemaal in fortnite stijl... en met je eigen naam erin verwerkt! Het is echt alleen bij mij te bestellen, het wordt handgemaakt. Dus niet heel de klas heeft hetzelfde boekje!

  U…

  € 23,95
 • Vriendenboekje Frozen met jouw naam! en evt foto
  Vriendenboekje Frozen met jouw naam! en evt foto

  Een speciaal door mij ontworpen vriendenboekje, helemaal in Frozen stijl... en met je eigen naam erin verwerkt! welk meisje wil dat nou niet!! Het is echt alleen bij mij te bestellen, het wordt handgemaakt. Dus niet heel de klas…

  € 23,95
 • Vriendenboekje Dino's met jouw naam! en evt foto
  Vriendenboekje Dino's met jouw naam! en evt foto

  Een speciaal door mij ontworpen vriendenboekje, helemaal in Dino stijl... en met je eigen naam erin verwerkt! Het is echt alleen bij mij te bestellen, het wordt handgemaakt. Dus niet heel de klas heeft hetzelfde boekje!

  U levert…

  € 23,95
 • Vriendenboekje Brawl Stars met jouw naam! en evt foto
  Vriendenboekje Brawl Stars met jouw naam! en evt foto

  Een speciaal door mij ontworpen vriendenboekje, helemaal in Brawl Stars stijl... en met je eigen naam erin verwerkt! Het is echt alleen bij mij te bestellen, het wordt handgemaakt. Dus niet heel de klas heeft hetzelfde boekje!

  U…

  € 23,95
 • Juffen boekje met naam en foto!
  Juffen boekje met naam en foto!

  Een speciaal door mij ontworpen boekje voor alle lieve, coole, stoere juffen.. met haar eigen naam erin verwerkt! Op de voorkant komt een foto van jouw juf. Elk kindje uit de klas kan er in schrijven en dan is dat een superleuk…

  € 28,95
 • Meester boekje met naam en foto!
  Meester boekje met naam en foto!

  Een speciaal door mij ontworpen boekje voor alle lieve, coole, stoere meesters.. met zijn eigen naam erin verwerkt! Op de voorkant komt een foto van jouw meester. Elk kindje uit de klas kan er in schrijven en dan is dat een…

  € 28,95
 • Vriendenboekje Meiden met naam en foto!
  Vriendenboekje Meiden met naam en foto!

  Een speciaal door mij ontworpen boekje speciaal voor meiden! Met jouw foto op de voorkant en op elke pagina jouw eigen naam. Het is echt alleen bij mij te bestellen, het wordt handgemaakt.

  Ik wil graag de naam weten die erin mag…

  € 28,95
 • Vriendenboekje Super Mario Bros met jouw naam! en evt foto
  Vriendenboekje Super Mario Bros met jouw naam! en evt foto

  Een speciaal door mij ontworpen vriendenboekje, helemaal in Super Mario Bros stijl... en met je eigen naam erin verwerkt! Het is echt alleen bij mij te bestellen, het wordt handgemaakt. Dus niet heel de klas heeft hetzelfde…

  € 23,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Be Tuttely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel