Over Be Tuttely

***

Even voorstellen!

Ik ben Heidy, eigenaresse van Be Tuttely, Tutteleminka en Tierelantuttel. Al jaren ben ik actief met ontwerpen, mijn lust en mijn leven. En dat resulteerde in mijn ontwerpbedrijfje www.tierelantuttel.nl.

Al snel kwamen er weer ideetjes; 
ik wilde mijn ontwerpen toepassen op kinderspulletjes! Sinds 2011 heb ik mijn webshop www.tutteleminka.nl, waar ik handgemaakte kids lifestyle spulletjes verkoop, alles naar eigen ontwerp en door mij gemaakt.

Voor de mama’s wilde ik ook iets en ik begon met wat sieraden. Het bleef kriebelen dus kwam er meer. Ook weer zo leuk! Ook daarmee wilde ik verder... 

En daar was.... Be Tuttely!

Mijn passie is creëren, mooie dingen maken, ideetjes uitvoeren en mensen blij maken daarmee. Bij de kids heb ik dat doel bereikt en daar hoop ik nog lang mee door te kunnen gaan, maar mama’s vergeten vaak zichzelf. Ik wil ook mama’s blij maken! Liefst steeds met iets nieuws, dus ook speciale verzoekjes zijn zeer welkom.

Zoek jij iets wat je niet ziet op mijn site? Wil je een bepaalde set in een andere kleur, een andere mix of iets helemaal nieuws/anders? Aarzel dan niet, neem even contact met me op via mail info@be-tuttely.nl, dan kijken we samen even wat mogelijk is! En dat is meestal vrij veel ;-)

Ben jij al Tuttely? Niet? Wat houdt je tegen....

Just... Be Tuttely!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Be Tuttely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel