Verzending

Wij berekenen standaard tarieven voor de verzend- en administratiekosten.

Voor bestellingen boven de 100 euro berekenen wij geen verzendkosten, de verzendkosten voor deze bestellingen nemen wij voor onze rekening.

Zodra het totaalbedrag van de bestelling op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt u hiervan ook weer via de mail op de hoogte gesteld en zullen de artikelen, indien mogelijk en tenzij anders overeengekomen, zo snel mogelijk naar het opgegeven adres verstuurd worden. U krijgt ook weer bericht als de bestelling is verzonden. De meeste van onze artikelen worden op maat gemaat, waardoor de levertijd gemiddeld 1-10 werkdagen is, mits anders vermeld bij het betreffende artikel. De meeste artikelen worden (mits voorradig) vrij snel geleverd, de artikelen met foto/tekst kennen een wat langere levertijd.

Combinatie bestelling 

Bestelt u bij zowel Be Tuttely als bij Tutteleminka? Stuur dan nog even een mailtje naar info@be-tuttely.nl en wacht heel even met betalen. Ik kan dan beide bestellingen tegelijk versturen. De verzendkosten worden opnieuw berekend en u ontvangt een aangepaste bevestiging!

 

Gastenboek

  • 05-09-2018 - Hele leuke armband ontvangen. Eerst geïnformeerd naar de mogelijkheden en...  lees meer
  • 12-07-2018 - Super service binnen een week mijn prachtige bestelde armband binnen..Het...  lees meer
  • 29-03-2018 - die 25 % extra was dat alleen de 27 ste,,het...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2019 Be Tuttely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel