GELUKSENGELTJES SIERADEN - KWF

Geluksengeltjes....

Gedragen als steun, talisman, in moeilijke periodes, bij spannende situaties en uitslagen, bij ziekte, geboorte, sterfgevallen, examens. Voor ieder symboliseren ze iets anders maar in alle gevallen staan ze voor geluk, bescherming, kracht, geloof…. Alleen al daarom maak ik elk engeltje met alle liefde die ik in me heb!

Met dubbel doel: KWF Kankerbestrijding

Elk jaar kies ik een goed doel om te steunen, al is het maar het bedrag wat ik normaal aan kerstkaarten zou versturen en dat verdubbeld, in plaats van kerstkaarten. Eerder steunde ik ook St. Kinderen van de Voedselbank, Ride4kids, en minder bekende met even belangrijke doelen.

Ook dit jaar (eind 2015) wil ik graag een bijdrage leveren aan iets wat me aan hart gaat. Nu met behulp van de engeltjes. En nu, dit jaar, als hopelijk positieve afsluiting van wat voor mij persoonlijk een zwaar en minder positief jaar was. Voor mij, en mijn familie.

Dit jaar heb ik namelijk ervaren, van heel dichtbij, hoe heavy het werkelijk is als je de diagnose kanker krijgt. Dit jaar was het namelijk mijn eigen lieve engel op aarde, mijn mama, die de diagnose kreeg. Gelukkig met hoop, en hoop hebben we gehouden! Geknokt hebben we, geknokt heeft vooral mijn moeder, en nog. Mega trots op! En met succes want de goede afloop is in zicht!!

Maar hoe zwaar is de strijd, zowel lichamelijk als emotioneel, na zo’n diagnose. Hoe dankbaar mogen we zijn dat er mensen zijn, artsen, verpleegkundigen, specialisten, en een stichting als KWF die zich volop inzetten om deze akelige ziekte te onderzoeken, bestrijden en zo mogelijk genezen.

Met de feestdagen op komst, start ik met mijn nieuwe serie Geluksengeltjes Sieraden, waarvan 15% van de opbrengst van elk sieraad gedoneerd zal worden aan KWF Kankerbestrijding. 

Gastenboek

  • 15-08-2017 - Op 30 juni een horloge armband besteld en betaald. ...  lees meer
  • 23-07-2017 - Twee armbanden met foto sliders besteld. Was er zeer tevreden...  lees meer
  • 21-07-2017 - Sorry, heb net een armband besteld maar vergeten de maat...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2017 Be Tuttely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel