Algemene voorwaarden

Be Tuttely levert haar artikelen per post, de vermelde artikelprijzen zijn in Euro`s en zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden automatisch op de factuur berekend. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u daarvan een bevestiging met totaalbedrag. Eventuele prijswijzigingen voorbehouden. 
 
Be Tuttely kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of beschadiging van goederen tijdens verzending via Postnl. Dit risico kan verzekerd worden tegen het daarvoor geldende posttarief van Postnl. Wilt u uw pakketje aangetekend of verzekerd verstuurd hebben, meldt u dit dan even dan zullen we daarvoor zorgdragen. Ruilen is mogelijk mits daarvoor een gegronde reden is en het geen gepersonaliseerd artikel betreft (met eigen foto/naam/etc.), de portokosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper.   
 
Indien u een artikel wenst te ruilen of eventueel retourneren, dan dient u dit direct na ontvangst kenbaar te maken via email. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geruild worden (voorzien van foto/naam/etc.) De artikelen dienen in de oorspronkelijke staat (ongebruikt!) en verpakking te worden geretourneerd.   
 
Zonder toestemming is het niet toegestaan om foto`s, ontwerpen, afbeeldingen of teksten te kopieren van mijn website. Alle producten die ik verkoop zijn bestemd voor eigen gebruik en mogen dus niet gebruikt worden voor "eigen" ontwerpen of andere doeleinden. Gebruik voor / aanbieden voor wederverkoop is alleen toegestaan in overleg en met mijn uitdrukkelijke toestemming.

Alle sieraden van Be Tuttely worden met zorg gemaakt.

Onderstaand enkele adviezen om uw sieraden zo lang mogelijk mooi te houden:

* Niet dragen tijdens sporten, douchen, zwemmen, afwassen, slapen etc.

* Vermijdt zoveel mogelijk contact met water, zeep, schoonmaakmiddelen, parfum, haarspray, alcohol, cosmetica

Ik kan helaas geen garantie geven op eventuele verkleuring van de sieraden, daarvoor ben ik niet verantwoordelijk. Door uiteenlopende factoren kunnen ooit verkleuringen onstaan, zoals douchen, zweet, sporten, zuurgraad van de huid etc.  Dit zijn natuurlijke effecten die niet onder de garantie vallen. 

Be Tuttely staat te allen tijden open voor tips, suggesties of klachten per email. Eventuele klachten worden serieus behandeld en we streven altijd naar een oplossing die voor beide partijen acceptabel en bevredigend is. 

Privacy:

Be Tuttely zal uw persoonlijke gegevens enkel gebruiken voor het afhandelen van uw bestelling. Uw gegevens zullen nimmer worden doorgegeven aan derden.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Be Tuttely | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel